Segítsd a munkánkat, és légy részese te is a szervezésnek!


Ehhez nem kell mást tenned mint jelentkezni segítőnek (ez plakátolást, szórólapozást, információ átadást, molinó elhelyezést, segítségnyújtást menet közben, felvezetést és megannyi más hasonlót jelent).Amennyiben a rád ruházott feladatokat megfelelően elvégzed, és van kedved hozzá a következő alkalommal már a szervezők között vághatsz neki az Érd körbének!

Figyelem! 16.-ik életévüket betöltött személyek jelentkezését várjuk!!!

Jelentkezz segítőnek (ez plakátolást, szórólapozást, információ átadást, molinó elhelyezést, segítségnyújtást menet közben, felvezetést és megannyi más hasonlót jelent).
Hisz Te is lehetsz szervező: Jelentkezz helyszíni rendezőnek, szervezőnek, segítőnek, terelő embernek, elsősorban a balesetmentesség miatt van rád szükség.

Név:*
E-mail cím:*
Telefon:*
Minta: 06305624569
Feladatkör:*
Itt választhatod ki, hogy milyen feladatot végeznél a legszivesebben...

A feladat: lévén, hogy itt nincs teljes útzár, csak rendőri felvezetéssel félpályás úthasználat, a felvonulás résztvevőit az út felezővonal jobb oldalán kell tartani, hogy még véletlenül se találkozzon autós és kerékpáros szembe egymással. Neked végig a felezővonalon kell tekerned és a felvonulókat az úton, a jobb oldaladon tartanod. A járdázás se megengedett, hisz ott meg gyalogosokat veszélyeztethetünk. Akin látod, hogy saját és ezáltal mások testi épségét is veszélyeztetően közlekedik és ha a figyelmeztetésed után se hagyja abba, ki kell állítanod a sorból.

Mindenki saját felelősségére indul a túrán, de azt előzzük meg, hogy egykét meggondolatlan felelőtlensége miatt, akár többen is megsérüljenek. Ha műszaki problémát, sérülést vagy rosszullétet észlelsz, állítsd ki az illetőt egyből a sorból. A műszaki, illetve orvosi segítséget a hátrébb lévő főszervezők bonyolítják.

Ha az odafigyelésünk ellenére mégis orvosi segítségre lenne szükség súlyosságtól függően azonnal értesítsétek a helyszíni orvosi személyzetet.

A szervezők pólót kapnak ajándékba!

Ezt a számot: 06-20-417-9626 (Csengeri Attila) írd be a telefonodba.

Bármennyire is komolynak tűnik, fontos a szabályt betartani és betartatni. Az eddigi több száz résztvevős rendezvényeinken sikerült egy-két kisebb karcolással megúszni, szeretnénk ha nem romlana ez az arány. Minél többen vagyunk, annál nagyobb odafigyelést és összehangolt szervezést igényel. Figyeljünk egymásra. Ebben segíts. Meglátod jól fogod érezni magad, mi kipróbáltuk már jó néhányszor, mi se véletlen csináljuk.

Légy Te is aktív részese az Érd Körbe sikerének. Jelentkezéshez töltsd ki a fenti űrlapot!

És ha nagyon bejön a rendezvény légköre, keresd a szervezőket és a következő esemény előkészületeibe nem csak bepillantást nyerhetsz, hanem segíthetsz is a megszervezésben.

Készült az EUSAN Informatikai és Tanácsadó Kft támogatásával
az eUPark rendszerében