Az Érd Körbe Egyesület elsődleges tevékenysége Érden és a környező településeken a kerékpározás népszerűsítése, beleértve a csapatunk által egy évtizede folyamatosan megrendezett Érd Körbe kerékpáros felvonulás megszervezését. Fontosnak tartjuk a kiépülő infrastruktúra használhatóbbá, élhetőbbé tételét mindannyiunk számára. Éppen ezért igyekszünk e szakmai szempontokat képviselni a települések döntéshozói felé.
 
A tavaszi és őszi „Érd Körbe” kerékpáros felvonulás 2011-ben mindkét alkalommal közel kétezer résztvevőt mozgatott meg. Weboldalunk több ezer látogatót vonz havonta, rendezvényünket 10. éve, tavasszal és ősszel egyaránt megrendezzük.
 
Azt szeretnénk, ha Önnel együtt az érdi és a környező települések magánemberei, családjai és vállalkozásai magukénak éreznék az Érd Körbét, fontosnak tartanák azt, hogy részt vegyenek rajta! Azt szeretnénk, ha Ön és/vagy az Ön vállalkozása támogatná az Érd Körbét és elhinné nekünk azt, hogy néhány kilométert biciklizni a barátokkal/kollégákkal abban a városban, ahol él/dolgozik, sokkal jobb érzés, ha tetszik sokkal hatékonyabb, mint egy „csapatépítő” tréning!
 
Biztosan találkozott már a felvonulással Érd utcáin, a médiában. Az Érd Körbén résztvevő kerékpárosok száma tíz éve folyamatosan, évről-évre növekszik. Legutóbbi alkalommal közel kétezren jöttek el, ami Érd és környékének civil rendezvényei tekintetében egyedülálló. Sokan vagyunk, és ez jó!
 
Ahhoz, hogy idáig eljussunk többé-kevésbé elegendő volt a lelkesedésünk, az együttműködő civilek segítsége, személyes anyagi hozzájárulásunk és az eddigi támogatók hozzájárulása, amit ezúton is nagyon köszönünk!
 
Persze, azzal, hogy egyre többen vagyunk a feladataink száma és a ránk nehezedő felelősség is megnőtt. Vigyáznunk kell a résztvevőkre, orvosi felügyeletet kell biztosítanunk, mentőautót a kerékpáros menet végére. Azért sem haragszanak meg a bringások, ha frissítőt adunk nekik Érd tetején és valami harapnivalót a kör végén. A kiegészítő programok, szervezési és nyomdai költségek mellett a korai években ingyenesen osztogatott Érd Körbe póló költségeit saját forrásokból és szponzori segítséggel tudtuk fedezni, ami az utóbbi években szűkülő támogatások és a növekvő létszám mellett már sajnos nem lehetséges.
 
Nem szeretnénk kertelni: azt szeretnénk, ha ön a lehetőségeihez mérten támogatná azt az elképzelésünket, amit már tíz éve igyekszünk megvalósítani!
 
A támogatás rendszerét igyekeztünk minél jobban leegyszerűsíteni.
 
Mit kérünk Öntől és mit ajánlunk cserébe:
  1. 5000 forintnyi támogatásért váljon az adott naptári évre az Érd Körbe Egyesület pártoló tagjává és viselje büszkén az Érd Körbe pólót, amit támogatásáért tőlünk kap!
  2. Ha úgy dönt, hogy vállalkozását érdemes lenne az Érd Körbe napján megmutatnia a városnak egy olyan Érd Körbe pólóban, amin neve vagy logója is szerepel, akkor támogasson bennünket ebben a formában és hívja el családtagjait, barátait, munkatársait és céges/Érd Körbés pólóban vegyenek részt rendezvényünkön. Ezt a lehetőséget akkor áll módunkban biztosítani, ha legalább 5x5000 Ft támogatás (5 póló, egyben 5 db pártolói tagság) árával járul hozzá a rendezvény költségeihez. Kérjük az erre vonatkozó igényét jelezze legkésőbb a rendezvény előtt két héttel!
  3. Ha az Ön cége elég fontosnak érzi azt, amit az Érd Körbe a számunkra is jelent és ugyanakkor úgy érzi, hogy remek dolog a rendezvényen önálló, céges arculattal való megjelenés, akkor gondolja végig, hogy milyen programelemmel, ezen belül szolgáltatással, természetbeni támogatással tudna hozzájárulni az Érd Körbéhez! Találja ki a programelemet, egyeztesse le velünk és valósítsa meg az Érd Körbén. (Fontos, hogy elmondjuk: emberi erőforrásaink most is szűkösek, ezért ha ezt az opciót választja, akkor a kigondolt programelemet Önnek kell megvalósítania és viselnie az ezzel járó költségeket.)

 
Érd és környéke több mint százezer lakossal bír, ahol egy ekkora rendezvénynek hírértéke van. Mutassa meg, hogy az ön családja, vállalkozása felelősen gondolkodik a környezetéről és fontosnak tartja egy nagy közösség rendezvényén való részvételt!
 
Egyesületünk a befolyt pártolói tagsági tagdíjak felhasználásáról az ezen a honlapon közzéteendő éves beszámolókban számot ad.
 
Abban az esetben, ha ön a rendezvényt természetbeni juttatással szeretné támogatni, akkor arra kérjük, hogy ezt az ehhez tartozó – Ön által kitalált, velünk egyeztetett és Ön által megvalósított/finanszírozott – programelem keretében tegye meg. Ha a fentiekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, vagy az általunk vázoltaktól eltérő elképzelése van a támogatásunkra, akkor kérjük, keressen bennünket és szívesen látjuk bármelyik szervezői megbeszélésünkön.
 
Bízunk benne, hogy támogatóink között üdvözölhetjük hamarosan!
 
Akárhogyan is dönt, jöjjön el az Érd Körbére, meghívjuk még egy körre!
 
Barátsággal:
 
Érd Körbe Kerékpáros és Szabadidő, Turisztikai és Rekreációs Egyesület
 
www.erdkorbe.hu
 
erdkorbe@gmail.com

Készült az EUSAN Informatikai és Tanácsadó Kft támogatásával
az eUPark rendszerében