Beharangozó

Kedves Barátaink!

Visszatérünk a 30. Érd Körbével. Tartsatok velünk Április 23-án! Gyertek sokan, Érden közel 400 km úthálózat áll a bringások rendelkezésére, mindenkinek jut hely!

Részletek, további információk elsősorban a facebook oldalon lesznek, like-oljátok, kövessétek! Amennyire időnk engedi, a honlapot is frissítjük, de a FB a biztos:


Itt: https://www.facebook.com/erdkorbeoffical


Érd Körbe 2017. április 23. 10 óra, Főtér


Sokszor hívtunk már! Vagy jöttél, vagy nem. Vagy elhitted, hogy akkor lesz valami, ha közösen hajtunk, vagy nem foglalkoztál vele. Pedig mi mindig vártunk rád! Fáradunk. A bringáink már emlékezetből fordulnak az érdi kanyarokban, a kerekezéseket egyre rutinosabban szervezzük. De valami hiányzik! Az új ötletek, a friss erő! Igen, a te erőd! Mi már olyan régen kerekezünk a szélmalmok felé, hogy észre sem vennénk, ha nem lennének ott. Gyere el, értsd meg, hogy miről beszélünk! Most még el tudjuk mondani a lényeget, most még van alkalmad rá, hogy átérezd!
 
Ne szalaszd el!

Íme néhány élmény a korábbi eseményekről:
 
"Az első hosszabb túrám az Érd körbe volt. Nagyon jól éreztem magam a 30km-es távon. Majd a tekerés után kedvet kaptam a szervezésben való segítéshez,így csatlakoztam a Tekergőkhöz.Nagyon jól összekovácsolt csapat.Évente kétszer kerül megrendezésre az Érd körbe.Évről évre egyre több kerékpáros jön el,ami a szervezőknek nagyon jó visszajelzés hogy egyre többen figyelnek fel a programra.A felkészületlen kerékpárosoknak is igyekszünk mindig segíteni a helyszínen, illetve a helyszínen előjött könnyen orvosolható hibákon. Nagyon jó a hangulat mindig,sok rég látott baráttal össze lehet futni. Családoknak is nagyon jó hétvégi program.A kisgyerekektől a felnőttekig senki sem marad program nélkül.Gyertek el ti is, nem fogjátok megbánni! És ne feledjétek nem megfelelő állapotú kerékpár nem vehetsz részt!"

"Az első komolyabb túrám az az Érd-Körbe volt. Minden évben két túra van amit már nagyon várok. Mindig a 30km-eres túrát választom ami meg dolgoztat rendesen. Számomra ez a túra sok mindent jelent: sportot, barátokkal együtt lenni, jót szórakozunk és igazi kikapcsolódás a természetben. Érd Körbe napján 7-8 fele szoktam felkelni és előkészíteni a kerékpáromat a nagy túrára. A túrán mindig jó hangulat van, főleg, hogy egyre többen jönnek el. A túrán mindenki megmutatja a képességeit, bringáit és megmutatja a sok túrázónak. Tavaly volt bemelegítő túra, ami nagyon jó program volt és érdekes. Idén is lesz gyertek mert sok érdekességet lehet látni. Gyertek el Ti is a családdal és próbáljátok ki vasárnap az Érd-Körbét."

"Anno én azért választottam az Érd-Körbét, mert társas program.Baráttal, barátnővel, tesókkal, kutyafülével, komplett családdal, egész osztállyal egy élvezetes program ahol általában van időd mindenre, nincs rohanás és ezért van időd olyanokkal is beszélgetni akit egyébként ritkán látsz.Hatalmas tömeg részeként részese lehetsz az évről évre növekvő rekorddöntő seregnek, ez is egy jó érzés.Reggel hajnali 10 órakor van az indulás, majd délután 1-re érsz vissza ugyanoda ahol aztán étellel-itallal várnak, majd akár a triálos fiúk trükkjeit is bámulhatod (félelmetes mit művelnek a bringával!) vagy egyéb ügyességi játékokon veszel részt, gyönyörködsz a többi emberben és bringájában. Mindez után 2 óra körül kipihenheted a közeli fagyizóban a fáradalmakat megbeszélve ki mit(kit) tartott viccesnek.Ha 1500 ember összekerül, sose lehet rossz kedvvel távozni."

Készült az EUSAN Informatikai és Tanácsadó Kft támogatásával
az eUPark rendszerében