Anyák napján bringázva szórakozz Édesanyáddal!
 
Úgy döntöttünk, hogy eleget teszünk e nemes szándékú felhívásnak és együtt szórakozunk édes anyukánkkal. Akik olyan szerencsés helyzetben vannak, hogy ezt megtehetik, jöjjenek el együtt 2018. május 06-án tartandó anyák napi tekerésünkre, ami immáron a 34. alkalom, hogy körbe tekerjük együtt kerékpárral városunkat, Érdet! Akik édesanyja a helyszínen nem lehet velünk, ők is jöjjenek el és mondjunk közösen köszönetet nekik. Ki ezért, ki azért, ki mindenért, de hálánk, szeretetünk aznap, velünk együtt célba ér! Hozd el anyukádat, de a bringákról se feledkezz!
 
Érd Körbe 2018-tavasz május 6. 10 óra Érd régi busz pályaudvar; Érd Központi Grillcsirkés
 
Érd, 2030, Budai út (Európa sétánynál),
 
Szeretjük Érdet!
 
Szeretjük megkerülni,
 
Szeretnénk itt szebben és jobban élni!
 
...
 
Tájékoztatás az Érd Körbéről és az azt szervező Egyesületről
 
/nem közlemény, tájékoztatás az érdeklődőknek/
 
...
 
Az eseményt demonstráció formájában tartjuk meg. A mostanit és az ezután következőket is. Nem tüntetésként, és egy jó ügyért, nem pedig valami ellen. Maximálisan politikamentesen, a kétkeréken szépen egyensúlyozás kétszáz éves hagyományához méltóan. Az összes vonatkozó szabály betartására ügyelve, a rendőrséggel és minden érintett szervvel, köztük az önkormányzattal együttműködve. Sem pénzbeli, sem más külön támogatást nem kérve, a további félreértéseket elkerülendő.
 
Az Egyesületről: az elnök lemondását a tegnap megtartott rendkívüli taggyűlésen elfogadtuk, az alapszabályunk szerinti átmeneti működéssel biztosítjuk a műkdés folytatását. A mostani Érd Körbe megszervezésével egyik alapító, nem lapító tagunkat, Süle Zsoltot megbíztuk. Egyben kitűztük a következő rendes taggyűlés időpontját, ahol a szervezeti kérdések, a vezetőség megújítása napirenden lesz.
 
Az eseményre, különös tekintettel arra, hogy Anyák Napjára meghirdetés ellenére ilyen méltatlan helyzetbe és szövegkörnyezetbe került, más meghívást adunk ki a friss és pontos információval a mai napon. Az eddigi önzetlen támogatóinknak, közreműködő szervezeteknek pedig tisztelettel és elismeréssel köszönjük az eddigi munkájukat, ám a továbbiakban az eseményünk formájára tekintettel nem kérjük a szervezetként megjelenést. Csak mint jó embereket várjuk őket, kerékpárral vagy anélkül.
 
Vajon az Érd Körbe mennyire érte el a céljait a 16 év alatt a mai napig? Nézd csak meg itt: http://www.erdkorbe.hu/…/erdko…/hu/topmenu/bemutatkozas.html
 
Szerintünk tud róla már szinte mindenki, és nem csak Érden. Megkerülhetetlen hagyománnyá, "Érdikum"-má vált. Az Érd Körbe napján is sokan bringáznak, és nemcsak a "tömeggel". Hanem a családdal, egyedül, mert tudják, hogy ez jó nekik. Minden nap egyre többen.
 
A lobbi tevékenységünk eredménytelen? A városunk vezetése félreértette volna a céljainkat? Nem volt egyértelmű, hiányosan fogalmaztunk? A javaslataink nem találtak meghallgatásra? Másként kell folytatnunk? Ezt tesszük. Nem hisszük, hogy fel kellene adnunk.
 
Tudod mivel tudod legjobban támogatni az Érd Körbét? Ha ma bringázol. Holnap is, és így tovább!
 
Kerékpárosbarátsággal: az Érd Körbe Egyesület tagsága és támogatói
 
útvonalak:
 
Google térképen


A III. Érd Körbe Night képei itt találhatóak.A XXVI. Érd Körbe képei itt találhatóak.A III. Pataki túra képei itt találhatóak.


Már hallgatható az Érdi Rádióban: ÉrdKörbe dal

Segítsd a munkánkat, és légy részese te is a szervezésnek!


Ehhez nem kell mást tenned mint jelentkezni segítőnek (ez plakátolást, szórólapozást, információ átadást, molinó elhelyezést, segítségnyújtást menet közben, felvezetést és megannyi más hasonlót jelent).Amennyiben a rád ruházott feladatokat megfelelően elvégzed, és van kedved hozzá a következő alkalommal már a szervezők között vághatsz neki az Érd körbének! Részletek...

Hogyan szervezzünk városi rendezvényt?

Megtudhatod mi a folyamata egy városi rendezvény szervezésének.


 
Készült az EUSAN Informatikai és Tanácsadó Kft támogatásával
az eUPark rendszerében